Om SKOV & TRÆ aPS

Om os

LIGE MIDT PÅ SJÆLLAND

Skov & Træ er placeret midt på Sjælland i nærheden af Ringsted. Vi har mere end 25 års erfaring i at handle med træ og brænde og har oparbejdet et stort kartotek af kunder på hele Sjælland, med vidt forskellige ønsker.

Vi kører vores brænde ud til kunderne i containere og læsser det af efter anvisning. Vi kan desværre ikke tilbyde levering af brænde i bure eller med grab, til gengæld kan vi levere ét læs brænde på op til 60 skovrummeter.

 
Ingen import af udenlandsk træ

I Skov & Træ køber vi kun dansk kvalitetstræ fra de Sjællandske skove, til brænde. Udover at vi altid kan se og vurdere træet ved selvsyn før vi køber det, er transporten af træet til savværket meget kort og med til at holde et lavt Co2 tryk.

 
CERTIFICERET TRÆ

Vi udvælger vores træ fra bæredygtige skovbrug og støtter bæredygtig forvaltning af skovene. Skov & Træ handler kun med certificeret skovbrug og og tilstræber at sætte så lille et Co2 aftryk i vores produktion af brænde, som muligt, fra træ i skoven til brænde hos kunden.

Tørt brænde hos Skov & Træ er flækket i hele stammer og tørret naturligt i op til to år. Vi bruger ikke energi på ovntørring eller andre tørremetoder til vores brænde.

h1b3i qehdru20du07oe712kchc4s5j3f57dfz2whhh9cd90 e1700637785111